TOTAALCONCEPT

Een compleet pakket

Lindner van Liemt Interieur Decorateurs & Projecten hanteert zeer hoge normen als het gaat om de klasse en de kwaliteit van haar inrichtingen. Het bedrijf verzorgt totaalconcepten, waarbij een volledige kamer of de gehele woning, keuken tot de zolder, perfect volgens afspraak en uitermate deskundig worden ingericht.

Een prachtige raamdecoratie met soepel vallende stoffen Een behang van een van onze grote merken behanghuizen Een antiek meubel van een van onze grote klassieke meubelen merken Een witte slaapkamer met lange raamdecoraties

Naast een eventuele herindeling van de ruimte en de daarmee gepaard gaande verbouwingswerkzaamheden, wordt de meubilering besproken, het kleurenpalet van vloeren, plafonds en wanden, de stoffering, de aard van de vloerbedekking, de raamdecoraties, de verlichting en tal van andere details - waaronder bijvoorbeeld de optie om een kastenwand, lambrisering of een omtimmering bij een verwarmingselement aan te brengen - die de stijl en sfeer van het interieur bepalen.

De werkwijze van Lindner van Liemt neemt de cliënt alle last uit handen. Desgewenst kan hij de sleutels van zijn woning aan Lindner van Liemt toevertrouwen, zorgeloos op vakantie gaan en bij terugkeer onmiddellijk zijn nieuwe interieur betrekken.